• HP
  • HL
  • HG/HN
  • ST/SW
  • SH
  • POM

Handlingapparaat

Het aandrijfprincipe van de WEISS handling componenten berust op de electronische
direktaandrijving, resp. electromechanische aandrijving. Deze moderne concepten staan
voor hoge dynamiek, betrouwbaarheid en energiebesparing.

HP140 of HP70: De pick&place van WEISS werken met twee lineairmotoren en bezitten daarom alle voordelen van de directe aandrijving: pijlsnelle dynamiek, vrij programmeerbaar, geringe slijtage en hoogste nauwkeurigheid.

 

__Details

De lineaire geleiding HL biedt compromisloze, moderne aandrijftechniek; geïntegreerd en bedrijfsklaar. Haar snelle en harmonieuze bewegingen maakt haar ideaal voor dynamische en nauwkeurige positioneeropdrachten.
 

__Details

De compromisloze, extreem dynamische aandrijftechniek voor uw basis-aandrijving. Compleet geassembleerd en klaar voor gebruik. Compacte en nauwkeurige kogelomlooplagers en een absoluut meetsysteem behoren tot het concept, net als de automatische smeer module.
 

__Details

De rotatiemodules ST en SW met direct drive en absoluut encoder zitten precies dan op de juiste plaats wanneer snelle,  nauwkeurige en dynamische rotatie – zwenk en grijperbewegingen gevraagd worden.
 

__Details

Vrij programmeerbare hef-draai eenheid met onafhankelijke servoassen. Compacte bouwvorm, eenvoudige bediening.  

 

__Details

Montageautomaat in modulaire bouwvorm. Een centrale aandrijving zet tot wel 24 handling- pers, of hefmodules in dynamische beweging.  

 

__Details