Klantspecifieke systemen

Kinematische subsystemen „ready to work“: Voor uw machine leveren wij u complete kinematische subystemen uit een hand. – als intelligente functionele eenheid, mechaniek, electronica en software. Daarbij grijpen we bij onze constructieve oplossingen, terug op Weiss standaard componenten die zich al ruimschoots in de markt bewezen hebben. Ze worden montageklaar in compromisslose WEISS-Qualiteit geleverd.

 

 

 

WEISS focusseert zich met zijn subsystemen op basisframes en de kinematica. De andere opgaven zoals bijvoorbeeld processen, blijven in de hand van de machinebouwer.

Voorbeelden uit de praktijk

  • Handling-applicaties voor precisie lasersnijden:Combinatie van een 3-assige pick&place met speciale lineairmotoren voor de beweging van de laserbronnen en de werkstukken.
  • Flexibele montagelijn: Inzet van het lineir montagesysteem LS280 als platvorm voor eren vol-automatische montagelijn met fabricage-, montageprocessen en kwaliteitscontrole van aansluitklemmen.
  • Subsysteem voor werkstukwissel: centrale eenheid van een werkstukwisselaar voor de laser-nabewerking van carroseriedelen voor de automobielindustrie. de focus ligt hier op de nauwkeurigheid.