06.04.2010

WEISS begint in de cleanroom

   

Nieuwe productlijn CLEANLINE  voor cleanroom geschikte montage

Alle componenten van de CLEANLINE zijn uitgekristalliseerde hoogwaardige modules – aan de eisen van de cleanroom montage op het gebied van medische – health-care, microsystemen of halfgeleiderindustrie aangepast. Elk afzonderlijk component beschikt over het certificaat voor de ISO-cleanroomklasse 6 of beter.

De CLEANLINE familie bestaat momenteel uit een electromechanische indexeertafel, een direct-drive indexeertafel, een met lineair motoren aangedreven pick & place en een lineair montagesysteem. Wie gewent is aan de, meestal zeer kostbare, in bedrijf name  van de gebruikelijke automatiseringscomponenten, zal door de CLEANLINE familie positief verrast worden. De door WEISS zelf ontwikkelde WEISS Applicatie Software ( WAS) maakt ook in de cleanroom een eenvoudige en snelle in bedrijf name van de WEISS componenten mogelijk. De CLEANLINE familie in een overzicht:

 

Indexeertafels

TC150 CL

Compacte electromechanische indexeertafel met bewezen kurvetechniek en hoogste nauwkeurigheid. Gecertificeerd voor cleanroom klasse 5 volgens ISO 14644-1.

 

TO220CAB

Torque indexeertafel met extreem hoge dynamiek en een absoluut meetsysteem. Geen slijtagedelen. Gecertificeerd voor de cleanroom klasse 1 volgens US Federal Standard 209E. dit komt overeen met ISO-klasse 3.

 

Pick & Place

HP140T CL6

Direct aangedreven handlingmodule. Verenigd twee vrij programmeerbare assen met zeer hoge dynamiek. De kant-en-klare totaaloplossing. Gecertificeerd voor de cleanroom klasse 6 volgens ISO 14644-1

 

LS280CL

Uniek lineair montagesysteem met hoge output en korte werkstuk wisseltijden. Doordachte, modulaire celopbouw. Gecertificeerd voor de cleanroom klasse 6 Volgens ISO 14644-1.