Herschikken voor de toekomst

Markten veranderen. Deze veranderingen gaan wij tegemoet. Als wereldwijd leidende producent van automatiseringsoplossingen hebben we altijd de pretentie onze klanten intensief te ondersteunen. We gaan op dezelfde voet verder met onze door ontwikkelde oplossingsfilosofie en reageren zo op nieuwe eisen uit de markt. „Onze klanten wensen een sterke thema- en vakgebied overschrijdende oplossingscompetentie “, licht Uwe Weiss, eigenaar van de WEISS GmbH, deze stap toe. Daarbij is het in de nabijheid zijn van onze klant in alle facetten leidende.

Competenties in samenspel  In de zin van nieuwe herschikking breiden we ons competentiespectrum duidelijk uit. Naast ons mechatronica-know-how is verder ook ons service-know-how, branche- en proceskennis tot aan kennis van het Supply-Chain-Management toe, van groot belang. Dit samenspel zorgt ervoor dat we de eisen van onze klanten omvangrijk en doorlopend kunnen afdekken.

Een stap dichterbij onze klanten  Wij zijn daar waar onze klanten zijn. Daarom zijn we op alle belangrijke markten met eigen dochterondernemingen vertegenwoordigd. Maar we zijn niet alleen ter plaatse. Elke markt tikt anders, heeft zijn eigen bijzonderheden. Daarom kennen wij uw branche, uw processen. Zo kunnen wij bruggen slaan tussen uw eisen en ons oplossingspotentiaal.

Betrouwbaarheid opnieuw uitgevonden  Het begrip „betrouwbaarheid“ is een kernwoord van het merk WEISS – uiteindelijk is de indexeertafel, ons hoofdproduct, het hart van elke machine. Als deze staat, staat al het andere ook. Maar wat toekomstig nog belangrijker wordt, is de betrouwbaarheid en belastbare oplossingscompetentie van onze adviseurs. Beginnend bij de keuze van het product, tot realisering van de installatie tot uw procesoptimalisatie.

Wereldwijd anders en toch overal hetzelfde  Elk van onze wereldwijde vertegenwoordigingen beweegt zich in dezelfde takt van uitdagingen van de betreffende markt. Daarom geven wij onze dochtondernemingen de bewegingsvrijheid, om snel en adequaat op individuele lokale eisen te kunnen reageren. Desalniettemin bij alle flexibiliteit: in de kern blijft WEISS altijd WEISS.

De nieuwe WEISS-markt performance

Met een nieuw design en een rondom vernieuwde ondernemingsperformance geven wij uitdrukking aan onze verder ontwikkelde oplossingsfilosofie. In verbinding met het nieuwe merkimago maken wij onze klanten en de openbaarheid duidelijk waar WEISS voor staat: meer individuele oplossingen en klantoriëntering over de gehele linie. En dit met enthousiaste medewerkers en fantastische oplossingen. „Inspiring people. Great Solutions.“ – zo luidt ook de slogan, die de invoering van de merk-relaunch begeleid.

Dichtbij en authentiek. De nieuwe verschijning zet medewerkers, klanten en hun arbeidsomgeving
in het middelpunt. Er is gefotografeerd bij WEISS, bij klanten en wereldwijd.